https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
AEC

Verbeter uw ontwerpproces

als nooit tevoren

Start mijn Free Trial

Betere feedback middels

online communicatie

Alle partijen die betrokken zijn bij een te realiseren project hebben baat bij een zo goed mogelijke visualisatie van het ontwerp. Maar vaak is het lastig om uw ontwerp over te brengen met de traditionele middelen, het uitleggen van bouwtekeningen kost immers veel tijd. Met onze speciaal voor dit doel ontwikkelde webbased viewer heeft u de oplossing voor dit bekende probleem. Onze unieke viewer blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Het is niet langer nodig om zware software te installeren. Door middel van onze gratis plugins kunnen wij de meest gangbare bestandsformaten razendsnel omzetten naar een driedimensionaal model van uw ontwerp. Wij converteren binnen enkele minuten vanuit een door u gewenst CAD-programma.

Vervolgens bekijkt, deelt en bespreekt u het model gewoon vanuit de browser. Het is niet langer nodig om ingewikkelde bouwtekeningen uit te leggen, maar loop simpelweg met uw opdrachtgever door het virtuele ontwerp terwijl u alle ins en outs uitvoerig bespreekt. Vanaf iedere locatie en werkplek kan het ontwerp via de browser op afstand bekeken en besproken worden. Zo komt u sneller tot overeenstemming en bespaart u bovendien tijd en reiskosten. Door de vele communicatiemogelijkheden krijgt u bovendien sneller feedback. Zo krijgen alle betrokken partijen snel een helder beeld van het ontwerp en zal het gehele ontwerpproces aanzienlijk soepeler verlopen.

Real-Time Render in de Browser

Jouw 3D-ontwerp

Basis model met materialen en shaders

XUVER

Het resultaat in XUVER, na 1 minuut bewerking

Publiceer

In een handomdraai wordt jouw ontwerp omgezet in een unieke virtuele 3D beleving. XUVER ondersteunt Revit, ARCHICAD, SketchUp en IFC. Voor al deze programma’s zijn gratis plug-ins beschikbaar. De offciële XUVER SketchUp extensie is ook in de SketchUp Extension Warehouse beschikbaar. De publisher van het model heeft toegang tot een persoonlijk portaal waar je projecten kunt beheren en creëren. Met een 360-graden omgeving of een geheel gepersonaliseerde avatar voeg je bovendien binnen een paar seconden een extra dimensie toe en is jouw model klaar om te delen!

Edit

Van een geweldig ontwerp naar een perfecte 3D beleving: XUVER heeft de eerste real-time browser rendering engine ter wereld ontwikkelt. Bekijk alle perfecte visualisaties altijd en overal en op elk apparaat. Het enige dat je nodig hebt is Internet! Soms wil je de aandacht leggen op specifieke ontwerp details. Laat objecten opvallen door de glans, reflecties of kleur aan te passen of verander de sfeer door de lichtinval te veranderen. Liever een abstractere weergave? Maak het ontwerp zwart-wit of geef juist intensere kleuren aan het ontwerp. Omdat XUVER zo snel real time rendert , is het niet meer nodig om eindeloze trainingen te volgen of om veel parameters te kennen. Overtref de verwachtingen van opdrachtgevers met geweldige belevingen van vastgoed, interieurs en producten.

View

De 3D beleving is beschikbaar in XUVER’s viewer. XUVER is de gemakkelijkste en snelste 3D viewer ter wereld. Het enige dat nodig is, is een URL link en jouw interactieve 3D beleving opent met één druk op de knop. De viewer heeft handige tools die je helpen om jouw ontwerp beter te bekijken, te beleven en te begrijpen. Meet, maak doorsnedes, printscreens of toon en verberg de model layers om verschillende scenario’s te laten zien.

Delen

Tijd om het ontwerp te delen en een volledige 3D-ervaring te faciliteren. Nodig klanten, vrienden of andere geïnteresseerden uit in je privé-ontwerp met de geïntegreerde e-mail uitnodiging. Loop rond, bekijk, bespreek en beleef het ontwerp met meerdere mensen tegelijk. Bespreek uw sD design met uw klant. Bespreken? Jazeker je kunt direct met iedereen praten door de geïntegreerde spraakmodule. Gebruik de interactieve tools voor het verduidelijken en uitleggen van het ontwerp. Met de laserpointer kun je bezoekers wijzen op details en er voor zorgen dat deze goed begrepen en gezien worden. Het bespreken doet meer dan dit. Denk eens aan de eindeloze marketing toepassingen.

Start mijn Free Trial

Start vandaag je Free Trial en probeer XUVER twee weken gratis en vrijblijvend uit. De Free Trial geeft je toegang tot alle plugins en de web-based viewer. Geen credit card vereist.

Plug-ins

SketchUp Extension Warehouse

Gebruik de gratis XUVER extensie om jouw .skp (SketchUp)-bestanden naar een .xr-bestand om te zetten. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER er een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, alleen of samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig.

Revit (2016, 2017, 2018, 2019, 2020)

Gebruik de gratis XUVER REVIT Plugin om jouw .rvt (REVIT)-bestanden naar een .xr-bestand om te zetten. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER daar een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, alleen of samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig.

Archicad (21, 22)

Gebruik de gratis XUVER ARCHICAD Plugin om jouw .pln (ARCHICAD)-bestanden naar een .xr-bestand om te zetten. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER daar een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, alleen of samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig

SketchUp and IFC

Gebruik de gratis XUVER converter om jouw .skp (SketchUp)- of .ifc-bestanden snel naar een .xr-bestand om te zetten. Installeer de converter en sleep jouw IFC of .skp file naar het venster om het te converteren. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER daar een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, alleen of samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig