https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Vastgoed

Verkoop

voor het bouwproces start

Neem contact op

Betrek uw klanten vanaf de eerste start

van de nieuwbouwplannen.

Blink uit met jouw vastgoedmarketing en verkoop nieuwe projecten sneller. Verbaas en verras jouw kopers met een interactieve 3D visualisatie van hun potentiële nieuwe huis, distributiecentrum of kantoorgebouw.

Maar liefst 95 % van de potentiële klanten zeggen dat ze klaar zijn om te kopen na het zien van het model in XUVER. Organiseer de ultieme virtuele rondleiding en laat je bezoek naar verkoop conversies met 30% stijgen.

Verkoop nieuwbouw sneller

Traditionele Marketing

Traditionele visualisatiemethodes zijn tijdrovend, duur en lastig om te veranderen.

Marketing met XUVER

Pas je visualisaties aan wanneer jij dat wilt. Potentiële kopers krijgen een ongeëvenaarde ervaring en kunnen echt gevoel krijgen bij een nieuwbouwplan.

Publiceer

Een virtuele omgeving is in een paar seconden gemaakt. Gebruik de 3D modellen die voorheen gebruikt werden voor het maken van traditionele visualisaties en maak er, geheel gratis, een XUVER-bestand van. Upload het XR-bestand als een nieuw project en je bent klaar om te publiceren. Deel de URL-link met mensen of embed het project in een projectwebsite. Alles is mogelijk en in een handomdraai gereed.

Rondleiding

Trek de aandacht voor een geheel nieuw te bouwen project op jouw website met een geweldige virtuele beleving . Geef virtuele rondleidingen in de 3D-versie van de nieuwbouwwoning samen met geïnteresseerden. Iedereen doet dit vanaf de eigen locatie, dus u bespaart tijd en reiskosten. Bespreek alle ins en outs van de woning live, terwijl u punten van aandacht aanwijst met de laserpointer.

Delen

Het verkopen van een vastgoedproject vraagt aandacht, tijd en oog voor detail. Een potentiële koper verwacht antwoorden en wil zichzelf graag identificeren met een vastgoed object. Het organiseren van een virtuele tour is dé manier om de klant de mogelijkheid te geven om het gebouw al te ervaren voordat het gebouwd is. Leid mensen rond, terwijl je live met ze praat. Loop door de keuken, woonkamer en laat ze gerust het uitzicht vanuit de slaapkamer zien! Het is niet langer nodig om een locatie te bezoeken, iedereen logt simpelweg in op een apparaat met internet. Geniet van de ervaring en het enthousiasme van jouw potentiële kopers in XUVER. Loop voor op de concurrentie en verkoop jouw projecten sneller dan ooit tevoren!

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.